PHP Meny

SulisavisaNyhetsarkiv;
        - 2021
        - 2020
        - 2019
        - 2018
        - 2017
        - 2016
        - 2015
        - 2014
        - 2013
        - 2012
        - 2011
        - 2010
        - 2009
        - 2008
        - 2007
        - 2006
        - 2005
        - 2004
        - 2003
        - 2002
        - 2001


Søk i Sulisavisa;

 


powered by FreeFind


Ansvarlig;
Kjell Lund Olsen

 
Sulisavisa
 


17.8.2012

50 års konfirmasjon/klassefest

Nå er sommeren på hell, og det er tid til ettertanke.
Tidlig vår fikk jeg en mail med invitasjon til 50 års konfirmasjon og klassetreff. Hjelpe meg, var det så lenge siden... Dette måtte jeg være med på, meldte min ankomst. Så var det bare å vente til avreise. Det skulle bli kjekt å treffe igjen de jeg hadde gått på skole sammen med for 50 år siden. Jeg flyttet fra Sulis høsten 1962 og det er også 50 år siden. På Fauske traff jeg igjen de to andre jentene fra Glastunesveien.

I Sulis skulle vi møtes på hotellet lørdag 23. juni kl. 10.00. Mange spente ansikter. Hvem er du? Er det…? Jeg hadde vært lengst borte av "ungdommene", tror jeg, så jeg hadde nok størst problem med hvem var hvem. Det gikk ikke lang tid før det hørtes ut som i et vepsebol, kontakten var der. Vi var med på åpningen av Mons Petter- festivalen og Vigdis L og jeg dristet oss til å være med å kaste gruvestøvel. For meg var det første gang jeg tok i en gruvestøvel, men det gikk bra.


Her er Vigdis i fint driv.

Etterpå gikk turen til Daja. Mer prat, kaffe og vafler. Sol, varmt og fint. Så gikk turen til Jakobsbakken, der tok vi klassebilde med Saulo som bakgrunnsmotiv.

Om kvelden var det middag på hotellet. God mat og godt selskap, kan en ha det bedre. Det var bare ett skjær i "sjøen" og det var at vi ikke fikk noe eget rom å være på. Å sitte i spisesalen hele kvelden var ikke noe særlig, det var mye støy, men etter noe klage fikk vi flytte til "baren"/resepsjonen, og det var noe bedre. Tiden gikk fort og vi måtte ta kveld. Skulle jo til kirken på søndag. Der ble vi presentert for menigheten og sto litt på "utstilling" og vi tok nytt konfirmasjonsbilde.Etter kirketid var det kirkekaffe på kaféen. Tiden gikk så alt for fort og snart var det oppbrudd. De fleste skulle reise "heim" igjen. Jeg skulle bare til Fauske, men jeg var tilbake i Sulis om kvelden på konsert i kirka. Da var jeg sammen med storebror Per, svigerinne Astrid og min mann.

Må også fortelle hvor heldig vi var med været, det var sol og varmt, og jeg hadde vært på "nettet" og sett på Yr.no og pakket etter det. Ullskjorta fikk jeg ikke bruk for. Det var varmt å ha bunad på.
Tiden i nord gikk så alt for fort. Det er noen besøk som må gjøres, noe kommer en over og noen må vente til neste gang. Vi måtte kjøre heim til Osterøy for der hadde vi avtaler vi måtte holde. Takk for denne gangen, og jeg håper vi snart kan komme tilbake. Skulle ha vært på hytta, det ble det ikke tid til.

Takk til alle konfirmanter/klassekamerater som var så sportige og møtte opp. Håper vi kan ha litt kontakt i tiden fremover.

Hilsen fra Greta Tvedt.

 


 

Ny bok i salg

Selges hos;
Fauske Bokhandel

Bestilles hos;
Sulitjelma Historielag
Sommerfugler i SulitjelmaRettelser til
Suliskalenderen


Sulitjelma hytteforening
Fotoalbum fra Sulitjelma


Trekkfuglene

Når ankommer de Sulitjelma?ETTERLYSNINGHvem er dette?


Kobberløpet

Resultatliste
Kobberløpet 2012


 


Oppdatert 30.08.2012
© Kjell Lund Olsen

Valid HTML 4.01 Transitional