Kjære Sulis-innbygger.

Dette er en henvendelse fra oss i Sulitjelma Nærmiljøutvalg, inspirert av den fine vårstemningen, og all omtale i media om søppel og andre "utskjemme". Du, som oss, er helt sikkert glad i Sulis, og synes det er en flott plass å bo, eller ha fritidsboligen sin. Kanskje du til og med er en av dem som har alt rundt deg på stell, eller kanskje det er noen småting som kan gjøres for at ditt nærmiljø fremstår enda penere??

For med hånden på hjertet: Når man kjører gjennom stedets boligområder, så møter vi ganske mange "miljøer", som med enkle midler kan gis en ansiktsløftning. Dette gjelder for eksempel svært mange av de gamle garasjerekkene. Tenk om du kunne spandere et malingsspann og noen få arbeidstimer på din garasje!!! Dersom du går i bresjen og lager det fint, er vi sikre på at de andre eierne i din rekke lar seg frist til det samme.

SNU ønsker ikke å vifte med noen bedrevitende pekefinger, og vi forsøker i år som i fjor å få fjernet det meste av de store søppelmengdene som ligger langs hovedveien. Vi ønsker i størst mulig grad å jobbe for at miljøet i Sulis skal være best mulig for oss alle, men vi trenger ofte hjelp fra den enkelte, og derfor denne appellen.

Se deg rundt i ditt nærmeste nabolag, og gjør noe med det du ikke er fornøyd med.

He en flott vår og sommer, i et Sulis vi kan være enda mer stolt over.

Det avholdes årsmøte i SNU den 21. mai kl 19.00 på AOF-rommet på Samfunnshuset.

Med hilsen Sulitjelma Nærmiljøutvalg.